Συνάντηση Σ.Α.Α.Π.Θ.Κ. με τον Πρύτανη του Α.Π.Θ Περικλή Μήτκα

Την Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του Συλλόγου Αποφοίτων Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Κύπρου) «ΣΑΑΠΘΚ» με τον Πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καθηγητή Περικλή Μήτκα.

Κατά τη συνάντηση, η οποία υπήρξε εποικοδομητική και πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, οι δραστηριότητες που θα αναπτύξει ο Σύλλογος το επόμενο έτος και οι προσπάθειες που θα γίνουν ώστε να προβάλλεται στην Κύπρο, το τεράστιο και πολύπλευρο έργο που επιτελεί το ΑΠΘ.

Οι κ.κ. Ανδρέας Καρύδης και Αντώνης Γλυκής, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του ΣΑΑΠΘΚ, ενημέρωσαν τον κύριο Μήτκα αναλυτικά, δίνοντας έμφαση στην πρώτη εκδήλωση που προγραμματίζεται και θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό, τον ερχόμενο Απρίλιο – Λεπτομέρειες, θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η εκδήλωση θα αναμεταδίδεται στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο παράλληλης εκδήλωσης που θα διοργανώσει ο ΣΑΠΘ Ελλάδας στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων του ΑΠΘ.

Ο Πρύτανης του ΑΠΘ, καθηγητής Περικλής Μήτκας εξέφρασε ιδιαίτερη χαρά για την ίδρυση του Συλλόγου Αποφοίτων ΑΠΘ στην Κύπρο, και τόνισε ότι η Διοίκηση του Ιδρύματος θα αγκαλιάσει και θα στηρίξει τις προσπάθειές του ΣΑΑΠΘΚ.

Στη φωτογραφία από αριστερά: Θεόδωρος Λαόπουλος Αναπληρωτής Πρύτανης έρευνας και Συντονισμού, Παντελής Σαββίδης Πρόεδρος Συλλόγου Αποφοίτων ΑΠΘ, Ανδρέας Καρύδης Πρόεδρος Συλλόγου Αποφοίτων ΑΠΘ Κύπρου, Περικλής Μήτκας Πρύτανης ΑΠΘ, Αντώνης Γλυκής Αντιπρόεδρος Συλλόγου Αποφοίτων ΑΠΘ Κύπρου και Νικόλαος Βαρσακέλης Αναπληρωτής Πρύτανης Οικονομικών.