Απονομή Βραβείων Αριστείας 2018

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα  τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:00, στην Αίθουσα Τελετών «Αλέξανδρος Παπαναστασίου» της Παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής.

Η Απονομή Βραβείων Αριστείας είναι το τελικό στάδιο μιας πολύμηνης εργασίας της Επιτροπής Αριστείας του ΑΠΘ, που ως στόχο έχει την ανάδειξη των εξαιρετικών δράσεων στους τομείς της έρευνας και της καινοτομίας, καθώς και την προβολή των καλών πρακτικών και των άριστων επιδόσεων όλων των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Kεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο διεθνούς φήμης εικαστικός και Καθηγητής του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΑΠΘ, Κώστας Βαρώτσος, μέλος της Επιτροπής Αριστείας, με θέμα: «Ένα έργο – Μια περιπέτεια».

Η Εκδήλωση Απονομής Βραβείων Αριστείας  θα πραγματοποιηθεί και φέτος, για τρίτησυνεχή χρονιά, από τις Πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ ως ηθική αναγνώριση προς ταμέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας (διδάσκοντες, διδασκoμένους, προσωπικό καιαποφοίτους) που έχουν διαπρέψει σε διάφορους τομείς.

Στην Εκδήλωση Απονομής Βραβείων Αριστείας θα τιμηθούν Καθηγητές, το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, φοιτητές, φοιτητικές ομάδες και απόφοιτοι, αναδεικνύοντας το σημαντικό και πολυεπίπεδο έργο που επιτελείται στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, σύμφωνα με τα κριτήρια της Επιτροπής Αριστείας.

Επισυνάπτεται η λίστα των ΒραβείωνΑριστείας 2018.

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Ανακοινώνεται ο σύνδεσμος μέσω του οποίου θα γίνει ζωντανή μετάδοση, 

μέσω διαδικτύου (livestreaming), της  εκδήλωσης της Πρυτανείας απονομής ΒραβείωνΑριστείας 2018 (www.auth.gr/news/events/26162).