Συνάντηση με τον Πρύτανη Παπαϊωάννου

Συνάντηση με τον νέο Πρύτανη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Καθηγητή Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου είχαν ο πρόεδρος του  Συλλόγου Αποφοίτων Αριστοτελείου Πανεπιστημίου (Κύπρου) ΣΑΑΠΘΚ Ανδρέας Καρύδης και ο  πρόεδρος του Σύλλογος Αποφοίτων ΑΠΘ με έδρα της Θεσσαλονίκη ΣΑΠΘ Παντελής Σαββίδης.

Η συνάντηση η οποία υπήρξε εποικοδομητική και πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στη Πρυτανεία του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.

Ο ΣΑΑΠΘΚ, κατά τη συνάντηση, ενημέρωσε τον Πρύτανη Παπαϊωάννου για τις προσπάθειες καταβάλει ώστε να προβάλλεται και στην Κύπρο, το τεράστιο και πολύπλευρο έργο που επιτελεί το ΑΠΘ.

Επίσης συζητήθηκαν δράσεις και τις ενέργειες που προτίθενται να προβούν οι Σύλλογοι Αποφοίτων στο προσεχές διάστημα.

Ο Πρύτανης του ΑΠΘ, καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου εξέφρασε ιδιαίτερη χαρά για την συνάντηση και επαναβεβαίωσε την στήριξη της Διοίκησης του ΑΠΘ στις προσπάθειές των οργανωμένων Αποφοίτων.

Στη φωτογραφία από αριστερά: Παντελής Σαββίδης Πρόεδρος Συλλόγου Αποφοίτων ΑΠΘ, Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Ανδρέας Καρύδης Πρόεδρος Συλλόγου Αποφοίτων ΑΠΘ Κύπρου.