Ζωντανή μετάδοση της ενημερωτικής εκδήλωσης για τις Σπουδές στο ΑΠΘ

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τα Κέντρα Εκπαιδευτικής & Συμβουλευτικής Υποστήριξης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνουν για δέκατη τρίτη χρονιά την εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού με θέμα «Οι Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο». 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 3, 4, 5, 6 και 7 Φεβρουαρίου 2020, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ, από τις 09:00 έως τις 14:00.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming στον σύνδεσμο https://www.auth.gr/video/27516

Η εκδήλωση απευθύνεται στους μαθητές και στις μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων του Νομού Θεσσαλονίκης με στόχο να τους/τις ενημερώσει  για τις προοπτικές των σπουδών στην Ανώτατη Εκπαίδευση, καθώς και τις δυνατότητες απασχόλησής τους μετά την αποφοίτησή τους.

Εκπρόσωποι (μέλη ΔΕΠ) από όλα τα Τμήματα και τις Σχολές του ΑΠΘ θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα σπουδών του κάθε Τμήματος και της κάθε Σχολής, τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των πτυχιούχων τους και τις συνθήκες απασχόλησής τους στην αγορά εργασίας.

Επιπρόσθετα, φοιτητές/φοιτήτριες και απόφοιτοι των Τμημάτων του ΑΠΘ θα καταθέσουν την προσωπική τους εμπειρία από τη φοίτησή τους και τη σταδιοδρομία τους έως σήμερα, ενώ φοιτητικές ομάδες του Πανεπιστημίου θα παρουσιάσουν δράσεις επιστημονικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, καθώς και προγράμματα Πρακτικής Άσκησης.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στον σύνδεσμο: https://dasta.auth.gr/cmsitem.aspx?sid=2&id=897